Snakeskin - Slogan
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Nytt!
Streama eller köp senaste plattan/Stream or buy the new album!
Det börjar dra ihop sig......;-).
Julen står för dörren
Nya upptåg och fortsatt arbete

Kategorier

DojDojs
ROCKSTARS
S M&P
Snakeskin Playboys
drivs av

NYHETER

Snakeskin Playboys

Streama eller köp senaste plattan/Stream or buy the new album!

Snakeskin%20Playboys%20Official

Det börjar dra ihop sig......;-).

Lördagen 9 augusti är ni välkomna till Killhults Countryfestival. Snakeskin Playboys, som inte har gjort en offentlig spelning sedan 2012, kommer att delta på detta event och vi hoppas självklart att ni kommer och supportar oss! 

Vidare vad det gäller S P så vill vi tacka alla dom som tar sig tid att skriva några rader, uppmuntrar oss och ger oss fantastisk feedback och inspiration att fortsätta. Alla mail besvaras personligen!

Ni kan via dennalänk

Julen står för dörren

Julen står för dörren och det innebär för många att det är full rulle med förberedelser såsom julklappsinslagningar, sillinläggningar, julbak och annat som hör julen till! 
Siktet är även inställt på några dagars ledigt och det ser vi fram emot. Det är alltid välkommet med ett litet avbräck i vardagssysslorna.

En tillbakablick på året görs med ett stort leende och nästa år kommer att var fyllt till bredden med ännu mer musik och ännu fler spelningar - hoppas vi!

Nya upptåg och fortsatt arbete

Välkomna att följa Snakeskin Playboys på www.numberonemusic.com/snakeskinplayboys och på Instagram . Bandet är också  i full gång med att skriva nya låtar. 

Klicka här och lyssna på ett urval från S P:s tidigare album.


Den här bilden är tagen i Kristianstad på Svenska Countrymässan 2010 då bandet hade skivrelease för "Austin or Idaho".

Spotify

NU finns "Like cowgirls do" på Spotify! Klicka här!

Måndag 13 maj

På måndag släpps Snakeskin Playboys 3:e album "Like cowgirls do" digitalt. Du kan ladda ner albumet genom att klicka här

Ladda ner "Selling Dreams"

Du kan nu ladda ner "Selling Dreams" från vår Bandcamp-site. Klicka här för att komma dit. 

Ny Video

Premiär för Snakeskin Playboys nya video "Selling Dreams" som är första singelsläppet från nya albumet "Like cowgirls do". För att se videon klick här. 

Mycket i görningen

Nu är det mycket i görningen för Snakeskin Playboys.

"Selling Dreams" har fått rejäl snurr och spelas flitigt på bl aCountrykanalen.sesom är en internetradio med stor spridning världen över. Planeringen är i full gång och i nästa vecka kommer videon till "Selling Dreams" att spelas in. Detta i anslutning till att låten släpps på Spotify. En alldeles egen Snakeskin Playboys-app är också i full färd med att utvecklas och självklart fortsätter arbetet med att promota bandet via utskick och annat smått och gott.

Preview "Selling Dreams"

 
 
Här kommer en förhandslyssning på första singeln från nya cd:n "Like Cowgirls Do". Låten heter "Selling Dreams"
Site Builder drivs av  Vistaprint