Snakeskin - Slogan
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Nytt!
Streama eller köp senaste plattan/Stream or buy the new album!
Det börjar dra ihop sig......;-).
Julen står för dörren
Nya upptåg och fortsatt arbete

Kategorier

DojDojs
ROCKSTARS
S M&P
Snakeskin Playboys
drivs av

NYHETER

Appar, såpor, listbubblare och annat hyss

Ja så blev det klart med Snakeskin Playboys egen app. Du laddar lätt hem den på www.reverbnation.com/snakeskinmusic/app och den är självklart gratis! Här kan du läsa de senaste inläggen, lyssna på musik, se foton och videos. Gå gärna in och ladda hem appen, det är ett fantastiskt forum för oss att sprida vår musik och den supporten är vi oerhört tacksamma för!

Mer mobila nyheter! Även hemsidan har fått en liten uppdatering vad det gäller anpassning till den mobila världen.
Om du bokmärker http://m.snakeskinmusic.com i din webbläsare på mobilen så är du endast ett klick ifrån en mobilanpassad hemsida med all info du behöver om vad som händer på Snakeskin Music&Production.
Enklare än så blir det inte!

Som tidigare nämnts så ligger Snakeskin Playboys som utmanare på Svenska Närradion. Har du en minut över så gå gärna in på www.topplistan.eu och lägg din röst på "Selling Dreams". Du kan rösta fram till söndag och det går att rösta 1 gång/dag från samma dator. Tusen tack för din medverkan!

ROCKSTARS ladda upp ett nytt avsnitt av den fullkomligt meningslösa dokusåpan "Repa med ROCKSTARS" igår och som är exclusivt för våra Facebookvänner. Programmet har blivit väl mottaget av våra trogna tittare och det är vi jättetacksamma för. Vill du se och höra ROCKSTARS live ska du komma till Lokstallet i Landskrona på lördag 27/4 eller till Hyllinge lördagen den 5/5 - föranmälan krävs dock här.

DojDojs ser du redan ikväll 19/4 på Pub Ro i Helsingborg. Trion startar upp kl 19.00. Hjärtligt välkomna!

För övrigt så bjuder helgen på ljudjobb imorgon lördag med Dan Hylander och Janne Bark på Skafferiet i Ängelholm och på söndag blir det slutmix av Anette Carlströms nya cd samt färdigredigering av nya videon "Selling Dreams".

Med detta vill vi på Snakeskin Music&Production önska en riktigt trevlig helg och återigen tacka för den fina supporten ni visar oss!

2 kommentarer på Appar, såpor, listbubblare och annat hyss:

Kommentarer RSS
Burgmann on den 28 mars 2017 06:04
Everything is very open with a really clear clarification of the issues. It was truly informative. Your website is extremely helpful. Thank you for sharing!
Svara på kommentar


Burfitt on den 24 augusti 2017 15:51
I hɑve read several just right stuff here. Certaіnly price bookmarking fⲟr revisiting. I wonder how a lot attempt yοu set to create sսch a magnificent informative web site.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint