Snakeskin - Slogan
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Nytt!
Streama eller köp senaste plattan/Stream or buy the new album!
Det börjar dra ihop sig......;-).
Julen står för dörren
Nya upptåg och fortsatt arbete

Kategorier

DojDojs
ROCKSTARS
S M&P
Snakeskin Playboys
drivs av

NYHETER

Uppdateringar från S M&P

Igår fick vi uppgifter om att www.topplistan.eu d v s Svenska Närradiolistan har plockat upp Snakeskin Playboys  "Selling Dreams" och att den ligger som utmanare den här veckan och vi vill givetvis få just Din röst för att komma in på listan. Klicka på länken och rösta på #16. Tack för din support!

Du kan också följa allt som händer på många av de sociala medier vi är kopplade till Twitter, ReverbNation, MySpace, Facebook, Youtube - det blir uppdateringar, bilder, releasedatum, äventyr och självklart musik och speldatum. Det gäller alla våra 3 koncept. 
Eftersom Snakeskin Playboys har många besökare från Frankrike så blir det mycket uppdateringar på engelska men självklart finns det info även för våra svenska besökare och skulle du sakna något så hör gärna av dig via mail.

SnakePit Studio har inte fått mycket vila efter att arbetet med "Like Cowgirls Do" har blivit färdigt. Vi har däremot fått äran att skriva och producera andra artister och ser det som en fantastisk möjlighet till utveckling och kommer under årets lopp att arbeta mer med studioverksamheten och inspelningsmöjligheterna för band och andra. Mer om detta framöver.

Glöm inte att du kan anlita S M&P till dina events om du behöver hyra ljud/ljus och ljudtekniker. 

Tack för din tid och för din support, det betyder mycket för oss!
 

1 kommentar på Uppdateringar från S M&P:

Kommentarer RSS
Westmoreland on den 29 april 2018 19:33
Hey tһere! This is my first visit to үoᥙr blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us vaⅼuable infоrmation to woгk on. Үou have done а outstanding job!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint